TRENUTNA TEMPERATURA U BAJMOKU

Palic, Serbia

- wireless antene

 Wireless antena G-250  2,4 GHZ 







G-250 grid antene su kvalitetne antene. Konstruisani su da sa njim napravi konekcija izmedju korisnika i bazne stanice. Ova vrsta antena se zove "standardna antena" za bežični internet, i najviše se koristi u svakakvim uslovima. Svaka antena je testirana. Kod ove antene nema gubitaka na konektorima, RG6 kabel je direktno povezan u glavi antene. Dužina kabla 15 metara.
Cena : 2450 RSD













Wireless antena G-550  2,4 GHZ
G-550 grid antene su kvalitetne antene. Konstruisani su da sa njim napravi konekcija izmedju korisnika i bazne stanice. Ova vrsta antena se zove "standardna antena" za bežični internet, i najviše se koristi u svakakvim uslovima. Svaka antena je testirana. Kod ove antene nema gubitaka na konektorima, RG6 kabel je direktno povezan u glavi antene. Dužina kabla 15 metara.

Cena : 2850 RSD


Wireless antena G-800  2,4 GHZ






G-800 grid antene su kvalitetne antene. Konstruisani su da sa njim napravi konekcija izmedju korisnika i bazne stanice. Ova vrsta antena se zove "standardna antena" za bežični internet, i najviše se koristi u svakakvim uslovima. Svaka antena je testirana. Kod ove antene nema gubitaka na konektorima, RG6 kabel je direktno povezan u glavi antene. Dužina kabla 15 metara.


Cena : 3400 RSD



POLOVNI RAČUNARI I KOMPONENTE

POLOVNI RAČUNARI I KOMPONENTE
Ako želite da pogledate računare kliknite na sliku

Пратиоци